Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra centr com


 • 15/02/2022 в 20:45 ТС   Ocezaba (Администратор)
  36 сделок
  561 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 15/02/2022 в 21:46 Yxone
  YX
  21 сделок
  43 лайк
  Консултация при Hydra - Hydra

  Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с длинная цел намиране на друга работа или обучение. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.

  Есть два варианта оплаты: покупка за гидра qiwi и покупка за Биткоины с встроенного кошелька. Это эффективная защита для каждого пользователя, запрещающая третьим лицам получать доступ к личным данным и нарушать права и свободу.

 • 16/02/2022 в 07:56 Epepu
  EP
  17 сделок
  93 лайк
  Гидра сайт : Гидра Зеркало : ТОР Гидра. Работает только с TOR.
  Гидра Ссылка - Зайти На Гидру
 • 16/02/2022 в 08:57 Xiwap
  XI
  1 сделок
  96 лайк
  Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Моля, преди това се обадете предваритено на номер. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори.
 • 16/02/2022 в 16:04 Omofy
  23 сделок
  45 лайк
  Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве.
 • 16/02/2022 в 20:08 Oqidivul
  OQ
  10 сделок
  98 лайк
  Кога, къде, как да си плащам данъците? Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата.
 • 16/02/2022 в 23:11 Utexaweq
  8 сделок
  58 лайк
  Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Всичко това правим само с твоето съгласие.
 • 17/02/2022 в 01:13 Zexis
  14 сделок
  67 лайк
  Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ).